MATEN PÅ PHIL'S

Meny

VÅR MAT

Beyond Burger

Vi på Phil’s Burger är väldigt stolta över att vara den första burgarkedjan i Skandinavien att få servera Beyond burger™. Världens första plantbaserade burgare som ser ut, tillagas och smakar som kött.
Själva ”köttet” är helt och hållet växtbaserat men har både saftigheten och texturen likt en traditionell burgare. Den innehåller 20g protein ifrån ärtor och är fri från soja, gluten och GMO.

KÖTTET

För att göra Sveriges bästa hamburgare använder vi färskt hängmörat svenskt gårdskött. Vårt kött kommer alltså från närliggande gårdar som har koll på både djurhållning och slakt. Kvalitet, miljö och spårbarhet har alltid varit en central del när det kommer till våra burgare. Djur som under sin livstid mår bra, får röra sig öppet och stressfritt bidrar till ett smakrikt kvalitetskött.

Vårt Bröd

I ett år bakade Philip (en av Phil’s grundare) bröd varje dag och bjöd sina grannar för att få fram den perfekta burgarbullen. Det resulterande i vårt unika recept som bakas i vårt eget bageri varje morgon, sju dagar i veckan. Varje dag körs det ut 3000 nygräddade bröd till alla våra restauranger. Självklart har vi även glutenfritt bröd.

SÅS & DRESSING

Här gör vi allt från grunden. Inga konstigheter. Våra såser gör vi från eget recept i vårt centralkök med noga valda råvaror. Självklart har också vi såser för dig som är vego.

ÄGG

För oss är det självklart att välja råvaror som även tar hänsyn till djuromsorg. Därför använder vi enbart ägg från frigående hönor. Det gäller all vår användning av ägg, exempelvis där ägg ingår som ingrediens.

POMMES

Våra fries friteras i certifierad olja. De är tunna, krispiga och har skalet kvar för extra smak.

VEGO

På alla våra restauranger serveras “100% Vegan”, en burgare med bl.a. vegansk ost och Beyond-“kött”. Vi har även veganska shakes och dippsåser!